Poradna

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Nohy

Poradte co na zapáchající nohy věčný problém mužů.

Odpovědi na otázku

Jednoduchy recept kupit peodorant s mentolovou prichutou nastriekat rovno na nohy ma chladivy ucinok a nohy nebudu smrdieť:
Jednoduchy recept kupit peodorant s mentolovou prichutou nastriekat rovno na nohy ma chladivy ucinok a nohy nebudu smrdieť:
bavlněné ponožky, kožené boty a taky nechat větrat. Koupat v šalvěji
koupit sprey v lékárně,bavlněné ponožky,časté měnění ponožek
častější koupele nohou v levanduli či mentolem, kvalitní boty a ponožky, nohy utírat do sucha, škrábat starou kůži pemzou...
bavlěné ponožky a kvalitní boty, jak se jednou chytnou boty, už se z nich ten puch nedá dostat
koupele v dubové kůře a kvalitní bavlněné ponožky - častěji měnit
Mně se osvědčil sypaný deodorant, také to chce kvalitní ponožky.
Pite čaj z materinej dúšky a bazy. Vyhýbajte sa pivu, vínu, káve syru a octu. Každý deň si meňte ponožky a noste hlavne bavlnené výrobky
Ponožky nanosilver, hygiena.
Chce to často měnit kvalitní bavlněné ponožky, ne ty od vietnamců 5 párů za 20,-Kč, aspoň 2x denně si mýt nohy a nezapomenout si je řádně utřít do sucha i mezi prsty...a i dobré boty...
Můj přítel používá dětský zásyp a v zimě termoponožky, jinak stoprocentně bavlněné ponožky. A boty s membránou, aby noha dýchala. A je to opravdu mnohem lepší.
Koupit bavlněné ponožky,často mýt nohy a nechat je co nejvíc větrat. Koupit si přípravky v lékárně do bot.
Nejlepší je si nohy každý den mýt, nejlépe ráno po spánku i samozřejmě večer, dále bych Vám doporučila nějaký krém z lékárny, který pohlucuje pot i pach, ale opravdu nejlepší je častá hygiena a kvalitní bavlněné ponožky.
kvalitní boty a ponožky taky si mýt pořád nohy dobré sou taky zásipy, nebo deodoranty
ideální jsou koupele 2 krát denně v odvaru šalvějě,,je to delší léčba , ale funguje
Manžel měl stejný problém,a pomohlo mu když jsem udělala do umyvadélka silný černý čaj.Každý den si odmáčel nohy,asi 1 týden a potom problém zmizel.
Hlavně nosit obuv z kůže a ne z umělotin. Obuv občas vytřít octovou vodou. Pomáhá vložit do obuvi bílou křídu, která zápach odebírá.
Taky přidávám zkušenost s ponožkama Nanosilver, které jsem koupila manželovi loni na Vánoce :) Ani nevěděl že jsou nějaké speciální a už jeho nohy nesmrdí! :) :) :)
častá hygiena,bavlněné ponožky,kvalitní boty.
nekkoili možností oáíšu první lekarna m szarý oejkarník který jeste umní miochat a má na t suzroviny anechat si namichat protipot ni roztok nevimpřesne procenta ale staří lekernici to vedli z hlavy je to voda + urdito provdentní roztok formalimnu a trochu glycerinu a fungu je tio na 100 % jen trochu ztvrdne kuže a bodách el je razem po zapachu a po pocení ,
Doporučuji octovou koupel nohou
Koukněte na tento odkaz www.nanosilver.cz Kupte si ponožky od Nanosilver a problém se zapáchajícíma nohama je pryč
Boty nechte vyschnout, potom jejich vnitřek posypte jedlou sodou, před obutím můžete sodu přidat i přímo na nohy nebo do ponožek. A pokud chcete mít 100% jistotu, vlepte do bot dámské intimky s vůní. V botách nejsou vidět a bezvadně sají.
koupel v hypermanganu nebo octové vodě, uhlíkové vložky do bot a perfektní jsou ponožky s nanotechnologií , ne umělé..
Doporučuji koupel v hypermanganu.
Ponožky s vysokým obsahem Polypropylenu a krémy s obsahem levandule
100% bavlněné ponožky, pečovat jak o boty tak i o nohy. V létě je nejlepší chodit na boso. Jinak koupele, Je výborný hypermangán, nesmí být moc silný. ( barví ) Nebo je výborná koupel v koupelové soli. ( dostane se v drogerii )A kupujeme Mykoseptin mast v lékárně.
kvalitni boty, bavlnene ponozky (v umelych ponozkach nohy zapachaji jeste vic) a sreje do bot ci primo na nohy.
Existují různé spreje jak do bot, tak na nohy (deospray na chodidla).
Koupel v březové vodě
KAŽDÝ DEN SI UDĚLAT BYLINNOU KOUPEL
Souhlasim. Ponozky nanosilver pouzivam a jsou opravdu vyborne. Mohu jen doporucit.
Ponožky Nanosilver vypadají jako normální ponožky. Jejich hlavní odlišností oproti normálním ponožkám jsou stříbrná vlákna, která pohlcují bakterie. Stříbrná vlákna nejsou vidět, ale jejich účinky jsou úžasné. Můžete se v ponožce zpotit, můžete s ní chodit po horách, a když se vyzujete, zápach z nohou zkrátka neucítíte. Nanosilver existují v několika provedeních. Osobně jsem vyzkoušel společenské ponožky, které jsem podrobil zátěžovému testu. Vzal jsem si je na koncert rockové kapely. Dvě hodiny cesty, tři hodiny plné skákání a skandování. Ke konci bylo všechno mé prádlo naprosto propocené, včetně ponožek. Nicméně zápach žádný.